Hotel Luxe Split popularan kod putničkih agencija

Hotel Luxe Split popularan kod putničkih agencija

Pogledaj više

Sadržaj

Jedna od najvažnijih odluka pri odlasku na odmor je pronaći savršeno mjesto gdje se možete potpuno opustiti nakon napornog dana istražujući odabranu destinaciju.

Globalna putnička agencija Flight Network zna koliko je važno pronaći odlične hotele i smještaj pa su svojim klijentima savjetovali gdje da odsjednu u Splitu, istaknuli su neke od najboljih opcija u gradu. I Hotel Luxe Split je naravno bio uključen!

Flight Network vodeća je putnička agencija i u redovitim postovima na blogu pišu o najboljim restoranima, izletima, barovima i hotelima koje njihovi klijenti mogu iskusiti kada posjete novi grad diljem svijeta.

Flight Network nedavno je objavio blog pod nazivom “Odličan smještaj za vaš odmor u Splitu”. U blogu navode najbolje što možete iskusiti prilikom posjeta Splitu, a ovo su napisali o Hotelu Luxe:

Ako stvarno želite odsjesti u stilu i luksuzu, onda biste trebali rezervirati sobu u Hotelu Luxe Split. Ovaj luksuzni boutique hotel nalazi se u neposrednoj blizini svih povijesnih mjesta koja želite vidjeti u Splitu, kao i popularne pješčane plaže Bačvice. Sobe su prekrasne, a javni prostori hotela izvrsni; na primjer wellness centar, lobby bar i restorani. Cijeli interijer je spoj prekrasanog dekora sa suvremenim namještajem, a pružena usluga je izvanredna.

U potpunosti smo uvjereni da će Vam boravak u Boutique Hotelu Luxe Split pružiti luksuzan i opuštajući odmor. Naše osoblje uvijek je spremno pomoći, a naše sobe su udobne i savršene za potpuni odmor.

Stoga vam savjetujemo da slijedite preporuke Flight Networka!